A Q & L Tervező és Tanácsadó Kft. Irányításpolitikája

Tevékenységünk színvonalát tekintve az élvonalhoz tartozzunk. A minőség és környezet iránti elkötelezettségünk az alapja és motivációja minden általunk nyújtott szolgáltatásnak.

Az új szolgáltatási igényekhez és a folyamatosan változó jogszabályi körülményekhez folyamatosan alkalmazkodunk, megtartva a minőségi, szakmai és környezetvédelemi elkötelezettségünket.

Fontos az Ügyfeleink elégedettsége Szilárd elhatározásunk, hogy kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Minden lehetséges alkalmat megragadunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel.
Társaság minden munkatársa (szerződéses is) tudatában van a validálási vagy verifikálási (hitelesítési) tevékenységek folyamán a pártatlanság jelentőségének Társaságunk minden körülmények között biztosítja a validálási vagy verifikálási (hitelesítési) tevékenységek objektivitását. Az összeférhetetlenség feloldását az Irányítási rendszerben kialakított megfelelő eljárásokkal kezeljük. [ISO 14065:2013, 5.4.1 b)]
Társaság hatékony és eredményes munkavégzése Minden munkatársat (szerződésest is) a nyílt kommunikációra ösztönzünk arra, hogy minden ötletét ossza meg a hatékonyság, eredményesség és a minőségi színvonal növelése érdekében. Arra törekszünk, hogy kreatív és nyílt légkörben dolgozzunk
Jól felkészült, naprakész ismeretekkel rendelkező munkatársak Célunk, hogy az elért eredményeinket állandó és személyre szabott szakmai, jogszabály ismereti és alkalmazási, valamint szolgáltatás minőséget fejlesztő képzésekkel emeljük.
Munkatársaink jelentik a legfőbb értéket célkitűzéseink elérésében Alapvető és elengedhetetlen forrásaink a munkatársaink. Sikereink záloga a csapatmunka, melyben a munkatársaink különböző szakmai hozzáértéséből és tapasztalataiból adódó adottságokat ötvözzük.